23 aug

Expositie Edam

Met veel plezier nodig ik je uit voor de opening van de groepstentoonstelling Bouillabaisse op zondag 7 september om 15:00 uur in de Grote Kerk in Edam.
Deze tentoonstelling is samengesteld door mij en Roos Langendorff, een oud- studiegenoot van de Aki (kunstacademie Enschede). Mocht je niet op de opening aanwezig kunnen zijn dan heb je nog de mogelijkheid om langs te komen tot 19 oktober. De kerk is alle dagen geopend van 13.30- 17.00 uur. Kijk even op mijn website voordat je vertrekt. Wanneer er een begrafenis is dan is de kerk namelijk gesloten voor publiek.
Hoe kom je bij de Grote Kerk?
Edam bevindt zich langs de N247 tussen Amsterdam en Hoorn. Neem de afslag Edam- Noord (rotonde) , sla rechtsaf de Noorderbrug over en je ziet de Grote kerk direct aan je linkerhand liggen. Deze straat heet de Matthijs Tinxgracht. Hoofdingang onder de toren. Het is vaak moeilijk parkeren in Edam (denk om je parkeerschijf!). Verderop parkeren kan ook op het industrieterrein aan de andere kant van de N247 (ter hoogte van Multimate), of rechts voor de Noorderbrug, of binnen de bebouwde kom (rij via de Lokkemientjesweg richting Groenland).
Bouillabaisse